GreenICT - evenementen

GreenICT - SRA IIP Duurzame ICT
Tijdens het in samenwerking met het IIP Duurzame ICT georganiseerde congres An Innovative Truth III overhandigden prof. Ton Koonen (TU/e) en Roel Croes (Stichting GreenICT) de Strategische Research Agenda aan een select gezelschap.
lees meer 

GreenICT - IDC Green IT 2008
GreenICT was op 4 juni 2008 met een stand aanwezig op IDC's Green IT conference 2008. Daarnaast trad Mr. Roel L. Croes op als gastspreker. Zowel de locatie,  Bomencentrum Nederland, als de gehele aankleding blonken uit qua smaak en verzorging.
lees meer 

GreenICT - DOE'Z 2009
Stichting GreenICT was op 12 januari 2009 met een stand aanwezig bij DOEZ 2009.
Daarnaast verzorgde Stichting GreenICT mede-oprichter en bestuurslid Roel L. Croes als gastspreker een interactieve workshop tijdens dit uitstekend georganiseerde event.
lees meer 

GreenICT - Op weg naar Intellegente Netten
De overhandiging van de IIP Duurzame ICT Strategic Research Agenda (SRA) aan Hans Vijlbrief, DGETM Ministerie van EL&I tijdens het Congres "Op weg naar Intellegente Netten"
lees meer 

GreenICT - Forumgebouw WUR
GreenICT was op 8 april 2008 met een stand aanwezig op de conferentie "Innovative technologies in Bio-based economy".
Tevens werd een elevator pitch over het BiOPOF project verzorgd door GreenICT oprichter mr. Roel L. Croes.
lees meer 

GreenICT - CBM Resellers Seminar
Mr. Roel L. Croes trad op 28 mei 2008 op als inleidend gastspreker bij CBM's Green IT 2008 kennisseminar voor IT-resellers. Boeiende presentaties en een smaakvolle ambiance kenmerkten dit seminar.
lees meer

GreenICT - Fotonica evenement
Stichting GreenICT nam op 2 en 3 april 2008 met een postersessie ter promotie van het BiOPOF project deel aan de kennisexpo van het EOS-Fotonica Evenement 2008.
lees meer