Over An InnovativeTruth - congres over Duurzame ICT & Energie

Het is van groot belang om in het kader van de almaar groeiende vraag naar energie, met een relatief groot aandeel van ICT-toepassingen, het onderwerp duurzame ICT op de agenda te zetten. Hiervoor organiseren het Ministerie van Economische Zaken en Stichting GreenICT op maandag 22 juni 2009 “An Innovative Truth” - een activerend congres ter bevordering van energie-efficiency in en door Duurzame ICT - in het Beatrix Theater te Utrecht.

Het congres verschafte inzicht in de hedendaagse technologische ontwikkelingen, het gevoerde beleid en de maatschappelijke context en sloot daarmee naadloos aan bij haar doel om de doelgroepen wetenschap, ICT-gebruikend en aanbiedend bedrijfsleven en overheid, met elkaar in verbinding te brengen en concrete samenwerkingstrajecten te starten.
Het interactieve, deels Engelstalige programma bood hiervoor, mede door het inspirerende dagvoorzitterschap van Mark Frequin, Directeur-Generaal Energie & Telecom van het Ministerie van Economische Zaken, volop gelegenheid.

An Innovative Truth - Congres over Duurzame ICT & Energie - is een initiatief van Stichting GreenICT en werd mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van het  Ministerie van Economische Zaken.
Het ICT Innovatie Platform Duurzame ICT was onder meer met een stand op An Innovative Truth aanwezig. Een verslag van de activiteiten tref men hier.
Voor het programmaoverzicht klik hier.
ICT Innovatie Platform Duurzame ICT - terug

IIP ictRegie
Home | Contact | English | website by GreenICT © 2009 - 2010